Tuesday, October 15, 2013

RETSEPT: Õuna-toscakook


VAATA RETSEPTI!

VAJA LÄHEB:

Taigen:
  • 2 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 50 g võid
  • ½ dl piima
  • 2 dl jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • Hapukaid õunu
  • 1 tl kaneeli
Kate:
  • 100 g võid
  • 1 dl suhkrut (pruun-valge pooleks)
  • 2 dl vahukoort
  • 100 g mandlilaaste
VALMISTUSVIIS:
1. Munad vahustada, lisada sulatatud või, piim ning jahu ja küpsetuspulbri segu. 
2. Segu kalla vormi, peale õunad. 
3. Aseta 200-kraadisesse ahju, kata vorm küpsetuspaberiga ja hoia 15 minutit + 5 minutit ilma katteta ahjus.
4.            Vahepeal tee kastrulis kate – sega kõik ained potti kokku ning kuumuta segades tasasel tulel kuni segu pakseneb, ~10 minutit.
5.            Võta vorm ahjust, kalla kate peale ja pane ahju tagasi, ~10-15 minutit, nii kaua kuni kate on kuldpruun.

No comments:

Post a Comment