Monday, October 14, 2013

RETSEPT: Ahjupeet kitsejuustuga



VAATA RETSEPTI!


VAJA LÄHEB:

• Peeti
• Küüslauku
• Seedrimänni seemneid
• Kitsejuustu
• Oliivõli

VALMISTUSVIIS:
1. Pane ahi sooja (200-250 kraadi). 
2. Koori toores peet ja lõika viiludeks. Jälgi, et viilud ei oleks liiga paksud (kuni pool sentimeetrit).
3. Vala viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või vormi.
4. Nirista peale oliivõli. Pane peedid ahju 20 minutiks.
5. Võta peedid ahjust välja ja sega, et peedid oleks kaetud õliga ning aseta plaadile peale hõbepaber. 
6. Lükka peedid ahju tagasi ning lase hõbepaberi all küpseda 30 minutit või kuni peedid on peaaegu pehmed.
7. Võta peedid ahjust välja ning lisa tükeldatud küüslauk, seedrimänni seemned ja kitsejuust. Küpseta ahjus veel 15 minutit.

No comments:

Post a Comment