Thursday, June 13, 2013

RETSEPT: Bruschettad tomati-mozarella juustuga




Vaja läheb:

• 8 viilu ciabattat
• 3 tomatit
• oliiviõli
• 3 küünt küüslauku
• värsket hakitud basiilikut
• soola ja pipart
• Mozarella juustu
• Pestot

Valmistusviis:

1. Tükelda tomatid ja mozarella juust võimalikult pisikesteks tükkideks.
2. Lisa purustatud või hakitud küüslauk, hakitud basiilik, sool, pipar ja oliiviõli. Sega läbi ja jäta seisma.
3. Rösti ciabatta viilud 180-kraadises ahjus ~5 minutit krõbedaks – määri saiaviiludele oliivõli enne ahjupanekut.
4. Määri osad krõbedad saiad küüslauguga, teised pestoga kokku.
5. Tõsta segu ciabatta viiludele ja nirista peale veel oliiviõli.

Bruschetta'sid peaks sööma kohe peale valmistamist, et nad ära ei vettiks ja jääks krõbedad!

No comments:

Post a Comment