Wednesday, February 20, 2013

RETSEPT: Rukkirull suitsujuustu täidisega


Vaja läheb:
                     4 muna
                     veidi suhkrut
                     soola
                     1 dl rukkijahu
                     0,5 dl nisujahu
                     ½ tl küpsetuspulbrit

Täidis:
                     2 dl riivitud suitsujuustu
                     1,5 dl paksu hapukoort
                     150 g merevaiku
                     2-3 küünt küüslauku (soovi korral)
                     maitseaineid        

Valmistusviis:
1.      Vahusta munad vähese suhkru ja soolaga tugevaks vahuks.
2.      Sõelu ettevaatlikult hulka kokkusegatud kuivained.
3.      Küpseta õhukese kihina ahjuplaadile asetatud küpsetuspaberil 2200C juures 8 – 10 minutit.
4.      Valmista täidis: sega kokku hapukoor ja merevaik, lisa riivitud suitsujuust, maitsesta.
5.      Kummuta biskviit rätikule/paberile, eemaldada küpsetuspaber.
6.      Kata pind täidisega ja rulli biskviit uuesti sama küpsetuspaberi ümber kuni serveerimiseni.

No comments:

Post a Comment